BURSA / OSMANGAZİ - Nazife-Hüseyin Meriç Ortaokulu

Nazife-Hüseyin Meriç Ortaokulu

Alaşar Mah.Asri Sokak No 1 OSMANGAZİ/BURSA
Vizyon
VİZYON Nazife Hüseyin Meriç İlköğretim okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesine ve sosyal becerilerini geliştirmesini toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak, aksaklıklar giderilecek eğitim kalitesinde ödün verilmeyecektir. Ülkemize en kaliteli öğrencileri Nazife Hüseyin Meriç İlköğretim okulu kazandıracak ve en başarılı İlköğretim okulları arasında yer alacaktır.
Misyon
Çağdaşlığın teknolojinin toplumsal yardımlaşmanın milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirilecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Nazife Hüseyin Meriç İlköğretim okulu bu gün ulaştığı düzeyi alarak eğitimde mükemmeliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :normal
09:00 15:40 09.00 17.30
Ulaşım
Otobüs terminalinden 17 nolu otobüslerle ve Kent Meydanından belirli zamanlarda Alaşarköy içi dolmuşlarıyla ulaşılabilmektedir.
ALAŞARKÖY MAHALLESİ
Bursa kent merkezine 16 km uzaklıkta Yalova Yolundan 3 km içeridedir.
Fatih Projesi 2020 e-Twenning projeleri